Išči:

Mali oglasi -  Osebni stiki -  Kuharski recepti -  Lepotica dneva -  Klubi -  Helenin Chat
Humor -  Voščilnice -  Igra -  Webmaster servis

Vse o Krajnc net:

Kaj je krajnc.net : osebni spletni portal, napisan zato, ker je programiranje avtorju hobi in v veselje. Večina ljudi pač na svoji spletni strani objavi le svoje slike in komentarje...krajnc.net pa ima še pač več možnosti in vsebin, toda za njim ne stoji nobeno podjetje in se ne trži.
Lastnik spletne strani krajnc.net : Krajnc Zdenko
Kontakt : Krajnc Zdenko, vse kaj vam ni jasno vprašajte mene in ne moje žene! Samo poročena je z menoj.
Kdo in kako trži krajnc.net : Vse na krajnc.net je zastonj.
Povsod na straneh, kjer uporabniki lahko objavljajo svoje vsebine (imenik,oglasi,recepti, klepetalnica, klubi itd.) je vse zastonj.
Kdo odgovarja za vsebine ? Za vpisano vsebino odgovarja tisti, ki jo vpiše! Ob vpisih sta navedena čas in IP, tako da se avtorje zapisov da odkriti.
Krajnc.net oz. njegov lastnik nikakor ne more in ne prevzema odgovornosti za vedenje in morebitno nezakonito ravnanje uporabnikov interneta.
Brisanje vsebin na krajnc.net 1 : Vsebin, ki jih uporabniki interneta vpisujejo, ne urejam in ne cenzuriram. Za to preprosto ni časa niti potrebe.
Obenem bi brisanje morebitnih spornih (žaljivih, kaznivih, nezakonitih) vpisov uporabnikov, pomenilo odstranjevanje sledi in dokazov o njihovem početju.
Takšne zapise izbrišem le na pisno zahtevo pristojnega organa pregona ali sodišča, v najkrajšem možnem času.
Po navdihu občasno vse vpisane stare vsebine na vsakih nekaj let pobrišem, če se mi zadeva pač zdi, da bi bila za pobrisati, toda to ni urejanje ali cenzura ampak le proč metanje stare navlake, kot neke vrste čiščenje podstrešja.
Brisanje vsebin na krajnc.net 2 : Če ste kot uporabnik krajnc.neta karkoli zapisali na ta portal in želite, da se vaš vpis izbriše, me kontaktirajte in bom zapis izbrisal. To velja le za zapise, za katere brez dvoma lahko domnevam, da niso sporni. Čas za brisanje je predvidoma 2-3 dni po prejemu vašega obvestila. Če sem na dopustu ali izletu, pa se ta čas ustrezno podaljša.
Po navdihu občasno vse vpisane stare vsebine na vsakih nekaj let pobrišem, če se mi zadeva pač zdi, da bi bila za pobrisati, toda to ni urejanje ali cenzura ampak le proč metanje stare navlake, kot neke vrste čiščenje podstrešja.
Reklamni bannerji agencij : na nekaterih straneh je reklamni banner reklamne agencije Centraliprom, zaslužek od tega bannerja je obdavčen in lastnik Krajnc.neta davek ustrezno plačuje.
Ostali reklamni bannerji in povezave : Ostali reklamni bannerji in povezave na strani krajnc.net so objavljeni na željo lastnika krajnc.neta in so zastonjska reklama tistih, ki jih reklamiram. Vsako podjetje ali ustanova, ki ga zastonj reklamiram, lahko zahteva izbris reklame.
Objava vašega bannerja ali povezave : Za objavo vašega bannerja ali povezave me lahko kontaktirate. Objava pa je možna le po moji lastni presoji, če se mi predlagani banner ali povezava zdi za objavo na krajnc.net primeren.
Objava bannerja ali povezave od katere želite s svojim podjetjem tržiti : Če želite z objavo povezave ali bannerja nekoga tretjega, na krajnc.net zaslužiti in vam ta plača, me lahko kontaktirate, da vam morebiti po lastni presoji reklamni prostor zastonj odstopim. Finančne relacije pri tem me ne zanimajo, saj je objavljanje na krajnc.net popolnoma zastonj.
Vrednost krajnc.neta : Ponudbe so mamljive, toda krajnc.net ni naprodaj.
Avtorska besedila : Horoskop

 

 

 

 


2001-2012 © Krajnc.net - vse pravice pridržane INFO o Krajnc.net